Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dissabte, 28 de setembre del 2013

Reunió 27/09/2013

Els temes que es van tractar en la reunió del divendres 27/09/13 a les 21 del vespre, són els següents:

1. Extraescolars

El proper mes d'octubre comencen totes les extraescolars que s'organitzen desde l'escola, que es obert a tota la població de Sant Vicenç. Un cop rebudes les preinscripcions durant aquesta setmana passem a detallar els dies que començaran cada extraescolar en l'horari de 16:30 a 17:45:

dimarts     dia 1 = Taller creatiu (és necessari portar una bata vella per poder treballar durant el taller)
dimecres  dia 2 = Capoeira
dimecres  dia 2 = Ioga
divendres dia 4 = Futbol Sala i iniciació a l'esport
divendres dia 4 = Zumba

2. Festa de benvinguda

S'acorda que el proper dia 27 d'octubre es farà un esmorçar de germanor (que cadascú porti alguna cosa per menjar), hi haurà xocolatada i coca per a tothom. Tallers diversos. Es parlarà amb el Quim Martinez envers si podem fer alguna proposta del Grup Quixotades.

3. Loteria de nadal

S'han encarregat 6000€ de loteria que es podran passar a recollir els talonaris a partir de primers d'octubre. El número que es vendrà aquest any śerà el 41351.

4. Pati

Es tornarà a parlar amb l'Ajuntament per tornar a activar els projectes del pati (pintar parets, colocar uns troncs, cordes per enfilar-se, un laberint d'obra....). S'han de proposar altres idees com poden ser una cuina, telèfon, pissarra, etc...

5. Activitats o sortides de l'Ampa

Es proposa de fer activitats per pares i mares. Una d'elles podria ser instaurar una caminada al Puigsoler com una tradició per la nostra escola, això seria cap a principis de primavera. També hi ha una proposta de tornar a fer un taller emocional per a pares i mares.

6. Assamblea General

S'acorda de fer-la el proper dia 18 d'octubre a les 21 hores. Es penjaran cartells a la cartellera de l'Ampa per recordar la data.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel bloc! És fantàstic poder estar al dia de la feinada que feu.

    ResponElimina