Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dijous, 25 de febrer del 2016

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 17/02/2016

TEMES TRACTATS: 


- LLIBRES PEL SEGÜENT CURS ESCOLAR 16/17: S'ha contactat amb dues distribuïdores (Abacus i Campus) amb diferents opcions en cada una d'elles, ja sigui per vendre els llibres a l'escola, anar a comprar-los al seu establiment, fer comanda per internet o telèfon,... però el denominador comú és que per poder tirar endavant qualsevol d'aquestes opcions la Direcció de l'Escola hauria de tenir clar el llistat dels llibres pel pròxim curs entre l'abril i el maig. 
Acordem que el Javi contactarà amb la Mireia (directora) per saber quan podrem disposar del llistat de llibres per poder triar el sistema de venda o distribució dels llibres. 


- ESTATUTS AMPA: Actualment, tal com es va decidir en reunions anteriors, s'estan fent els nous estatus de l'AMPA, ja que els actuals son obsolets, a la gestoria, i que encara estem pendents del certificat d'hisenda. S'encarrega la Concep del seu seguiment. 


- PRESSUPOSTOS ESCOLA: Direcció ens ha presentat 2 pressupostos per una pissarra digital per l'aula de P5. Aprovem el pressupost i decidim que l'AMPA es faci càrrec del cost. 


- RETORN DINERS D'EXCURSIONS: Des de Direcció ens comuniquen que aquest any no volen retornar diners en el cas que en algun curs sobrés diners dels aportats per les excursions. 
Altres anys s'havia donat el cas que en algun curs sobraven cèntims o potser 1 o 2 € un cop realitzades les excursions i es retornaven a cada pare/mare, però mai es demanaven els € que faltaven en altres cursos ja que s'havia fet alguna altre excursió que no estava prevista. 
Entenem el plantejament i estem d'acord amb la Direcció en que no es faci la devolució dels diners. 


- EXTRAESCOLARS HORARI MENJADOR: S'està mirant de fer unes extraescolars concretes en l'horari del menjador per les necessitats que ens han expressat alguns pares. Serien un taller de lectura i un de matemàtiques. S'ha mirat a Kumon però potser els preus no són massa ajustats. Hem quedat que la Judit parlaria amb Punt i Coma per si ells ens poden oferir els tallers que estem buscant concretament. 


- EXTRAESCOLARS D'ANGLÈS: S'ha parlat amb Punt i Coma i a partir d'aquest trimestre es farà un informe trimestral perquè els pares puguin saber l'evolució del seu fill/a. 
Ens ha arribat una queixa des de Direcció que hi ha un grup de les extraescolars d'anglès que no té cura amb el material (colors, papers, gomes,...) de l'aula. Acordem demanar a Punt i Coma quin material els hi fa falta per subministrar-lo des de l'AMPA i que no toquin el de l'Escola. 


- REUNIÓ D'EXTRAESCOLARS: Acordem que farem una reunió per parlar de les extraescolars al juny. Es parlarà de les extraescolars existents, d'extraescolars noves que es volen fer el següent curs, de les normes de seguiment d'aquestes,... i evidentment tothom podrà aportar idees i comentar sobre les extraescolars. 


- BALL DE CARNESTOLTES: Per l'última festa es va contractar a Món d'Oci un animador infantil i un DJ amb la música adequada a la festa de disfresses. El dia de la festa en trobem que ve una noia per fer Zumba a nens/es de 5è i 6è i un DJ amb la música per fer Zumba. Intentem contactar amb Món d'Oci perquè ens busquin una solució però no ens atenen. 
Ens arriba la factura de la festa i els hi comentem que no volem pagar la seva totalitat perquè no ens han donat el servei que havíem demanat i no hi estan totalment d'acord. Com que no és el primer cop que tenim problemes amb les contractacions que fem amb ells, acordem que pagarem la factura però que a partir d'ara buscarem altres empreses per fer els nostres tallers, festes,... 


- La Carmina s'ofereix per formar part a la Comissió de Festes i a la Comissió de Carnestoltes que encara no està formada. Accepetada. 


Assistents: Noelia, Alba, Meritxell, Carmina, Núria, Mieria, Natàlia, Judit, Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada