Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

diumenge, 12 de juny del 2016

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 1/06/2016

Temes tractats:

  1. Aprovació pressupost 2076 €. Des de l' escola ens demanen si podem fer una aportació econòmica per poder fer la comanda i compra dels llibres que utilitzaran a infantil. Necessiten els llibres amb lletra de pal, generalment les editorials els fan amb lletra lligada, és per això que han de fer la comanda amb més antelació i de forma especial. S' exposa el tema a votació dels assistents i s'aprova.

  2. Continuïtat de l'acadèmia Punt i Coma. Aquesta acadèmia és l' encarregada de fer l'extraescolar d'anglès, es fa una valoració general de com ha anat aquest any i degut a les incidències generals i particulars que s'han anat exposant al llarg dels curs per diferents pares/mares de l'escola, tot i què també s'exposa la part positiva, per votació dels assistents es decideix que el curs vinent l'extraescolar d'anglès s'encarregarà a una altra empresa.

  3. Per part de la directiva s'exposa un petit resum de les feines que s'han hagut de fer aquest any, i la intenció de cara al curs vinent de poder organitzar millor l'AMPA. Aquest curs s'han hagut de fer moltes regularitzacions, nous estatuts, hisenda,... Per això es proposen noves comissions i definir les ja existents de sempre a l'escola.

  4. Aquesta proposta de comissions té la finalitat de dinamitzar més l'AMPA. És impossible que sense la participació de molts pares i mares es puguin dur a terme moltes activitats a l'escola o utilitzar tots els recursos que es poden aportar des de l'AMPA. Els pares i mares que formen part de les comissions són els encarregats de portar a terme els projectes que ells defineixin, és a dir, s'autogestionen, l'únic que passaria per votació sempre és l' aprovació del pressupost que necessiten, no del projecte que han dissenyat. I es deixa clar que l'aprovació del pressupost és per un tema pràctic de gestió econòmica i utilització correcta i equitativa a les comissions dels diners de l'AMPA.
A continuació es detallen les comissions propostes per part de la directiva, un esborrany en què consisteixen, i els pares i mares que s' han apuntat:

- Comissió comunicació AMPA - ESCOLA:
Formen part la Nadia Ascón i Meritxell Ambrós. S'encarregaran de transmetre qualsevol tema que s'hagi de tractar amb la direcció de l'escola i l'escola amb l'AMPA.

- Comissió comunicació AMPA - famílies:
Gestió Facebook, web AMPA, publicació de les actes....
S'encarregarà Montserrat Vendrell.

- Comissió d'extraescolars:
Coordinació i gestió amb les empreses que fan el servei, seguiment d'aquestes, coordinació amb els monitors, etc.
S'encarregaran la Judit Lara i la Nadia Ascón.

- Comissió projecte pati de l'escola:
És una comissió que s'encarregarà de fer un projecte de millora del pati, fer a proposta a direcció de l'escola, buscar mitjans per poder-lo portar a terme...
S'encarregarà Javier Gràcia.

- Comissió de biblioteca/cultura:
Plantejar conjuntament amb l'escola un projecte per millorar la biblioteca i poder aportar més recursos. Fer diferents actes/activitats durant el curs com per exemple la festa de Sant Jordi, organitzar la representació de l'escola a la Marató de Contes,...
S'encarregarà Sara Sanz.

- Comissió de festes:
Dedicar-se a la organització de les festes durant els curs escolar.
Festa benvinguda, castanyada, nous projectes,... Degut a la poca participació de gent apuntada a la proposta de comissió de carnestoltes, aquesta queda dins de la comissió de festes de moment, a veure si s'anima la gent...
S'encarregaran la Susana Pérez, la Meritxell Ambrós, l'Ana Colás i la Carmina López.

- Comissió d'esports:
És l'encarregada de fer projectes relacionats amb activitats esportives on pugui tenir participació tota l'escola, o en algun moment grups concrets.
S'encarregaran la Concepció Trulls i l'Ana Colás.

- Comissió de llibres:
Gestió de la venda de llibres.
S'encarregaran el Javier Gràcia, la Vanesa Bernadas i la Núria Vallverdú.

- Comissió de medi ambient:
Promocionar que som una escola verda.
S'encarregarà l'Olga Barratxina.

Les comissions no són tancades, tot soci/a pot participar en elles, és necessiten moltes idees, mans, projectes, etc. Entre tots podríem fer l'AMPA més dinamitzadora e implicada amb l'escola .

També és decideix per votació la compra d'un ordinador de sobretaula i una impressora per l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada