Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dijous, 27 d’octubre del 2016

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 4/10/2016

Des de la Comissió de festes ens diuen que ja ho tenen tot a punt per la Festa de benvinguda. Començarà a les 17 h. hi ha haurà inflables per totes les edats, taller d’imants i actuació d’un mag. Els nens de sisè pintaran cares i hi haurà servei de bar.

Des de comissió de medi ambient han fet les gestions oportunes perquè des de l’Ajuntament ens portin a l’escola els contenidors per reciclar les deixalles i posar-los en diversos punts durant la festa. És l’Ajuntament mateix qui els recollirà dilluns.
Durant la festa també s’oferirà a les famílies talonaris de la loteria de Nadal.

Tot i la crida a les famílies de l’escola per part de la Comissió de festes per a participar en la rua de carnestoltes del poble no hi ha hagut resposta, per tant en un principi no es farà Carnestoltes.

La Comissió d’extraescolars demanarà als monitors de Bagesport i Explora els certificats de delictes d’assetjament sexual (els de la Xarranca ja els tenen).

La reunió informativa de les extraescolars va estar molt bé però hi va venir molt poca gent. Sembla que hi ha cursos que van rebre la informació molt tard (no tots els mestres van entregar el full informatiu el dia que se’ls va facilitar). De cara al proper any ens plantegem lligar les extraescolars abans de finalitzar aquest curs i pensarem si fem les inscripcions també aleshores. Valorarem iniciar extraescolars el primer dia d’escola.

Hem sol·licitat a l’Ajuntament una subvenció per les activitats extraescolars esportives (pendent de resposta).

Des de Comissió de llibres ens informen que aquest curs la venda de llibres ha anat molt bé per part de les editorial. Tot ha estat entregat a temps. Van sobrar llibres i llibretes per valor de 982€. Des de l’escola se’ns va demanar que ens quedéssim un llibre de cada per nouvinguts. Es van retornar llibres per valor de 688€.

S’acosta la Castanyada. La Comissió de festes s’encarregarà de la compra de les castanyes i del most. Convocarà pares per fer paperines, tallar castanyes i per coure-les. Parlaran amb l’escola per si necessiten la nostra ajuda per la festa.

S’obre de nou el debat d’entrades i sortides de l’escola. Tema a parlar amb l’escola en la propera reunió del Consell Escolar.

El curs de sisè marxa de colònies el 26-27 i 28 d’Octubre. Hi ha dos famílies que han manifestat que no podem assumir la despesa i que no podran anar. Tenen dictamen per motius econòmics. Tal com es va comprometre l’AMPA es pagarà les colònies a aquests dos nens (300 €).

ASSISTENTS:

Jessica Serantes, Carmina, Sara Sanz, Núria Vallverdú, Pablo de Jorge, Javi Gracia, Olga Barrachina, Marta Polo , Núria i Nàdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada