Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

Activitats Extraescolars

Des de la comissió d’activitats extraescolars organitzem una sèrie d’activitats que tenen lloc a les instal.lacions de l’escola en horari no lectiu. A continuació trobareu informació de les mateixes (horaris, preus,…) i els fulls d’inscripció o cancel.lació. Si necessiteu més informació no dubteu en contactar amb extraescolars@puigsoler.cat.

Us presentem les activitats extraescolars que oferim aquest curs 2021-2022.

Recordar que les extraescolars del migdia estaran obertes a tots els nens, tant si fan ús del menjador com no (cal tenir en compte que pels que no en fan ús hauran d’esperar fora l’escola a que els reculli el monitor a les 14:00 ja que no disposem de conserge i els monitors de menjador estan fent la seva feina i no poden estar pendents de la porta).

Per les activitats de tarda podeu posar berenar als nens  (a excepció d’anglès). Se’l menjaran abans o després de l’activitat segons ho consideri el/la monitor/a o professor/a.

Aquesta és la oferta:

Consulteu els Drets i Deures de l'Alumnat i Normes de convivència i règim disciplinari, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada