Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

Gestió venda de llibres

Des de l'ampa també organitzem la gestió de venda de llibres de text per cada curs escolar.

Informació pel curs 2018-19:
Benvolgudes famílies, us volem informar des de l’AMPA, que com cada any, ja es poden començar a fer el pagament dels llibres del curs vinent. El pagament dels llibres es farà anticipadament com l’any passat, per poder tenir una previsió més acurada de la comanda de llibres que haurem de fer des de AMPA a les editorials (per evitar acumular estoc de llibres, que assumeix AMPA i llavors no els pugui tornar). L’ingrés es farà directament al compte de l'AMPA ES39 0081 5494 2300 0113 6222 o a través de l’opció “pagament a tercers” amb el codi 153689 al caixer automàtic que hi ha fora l’entitat mitjançant targeta bancària de qualsevol banc, indicant curs i nom de l'alumne. Aquest comprovant d'ingrés i full de comanda de llibres s'haurà de dipositar directament a la bústia de l'AMPA la setmana del 11/06 al 06/07. 

En cas que hi hagi alguna família que per motius econòmics no pugui fer el pagament i ho vulgui fraccionar, agrairíem us passeu per l’assistenta social de l’Ajuntament (presentar full d’ingressos anuals) la qual us facilitarà un full per presentar a l'AMPA. Un cop omplert el full de fraccionament per serveis socials, dipositar-lo directament a la bústia de l'AMPA junt amb el full de comanda de llibres. Si voleu aprofitar podeu demanar de sol·licitar la beca de cara al curs vinent. 

Us adjuntem full de comanda per tal que ompliu i marqueu les opcions desitjades, juntament amb el preu de la quota d'AMPA que aquest any és de 25€ per família. Aquest any s’ha inclòs la quota per nen d’auxiliar de conversa directament en aquest full de comanda, que aquest any és de 15€. També hem inclòs una quota obligatòria de robòtica dels cursos de P4 a 2n són de 5€ per alumne i la quota de reciclatge dels cursos de 3r a 6è són de 5€ per alumne (això obeeix al lloguer de llibres o material didàctic, és un llibre o material que no es compra, simplement es posa a disponibilitat de cada nen per seguir correctament l'assignatura). En cas de no voler ser soci de l'AMPA l'import de la quota de robótica o de reciclatge s'incrementa a 15€ per alumne. 

Els llibres els trobaran els alumnes el primer dia de classe a l'escola, els quals el tutor ja repartirà a cada alumne que hagi fet la comanda segons els llistats que l’AMPA els haurà facilitat. 


Si no teniu el full de comanda ens ho feu saber i us l'enviarem.Us volem recordar les avantatges de ser soci: 

- Descompte en el servei despertador. 
- Descompte en les activitats extraescolars. 
- Descompte en els llibres de text. 
- Descompte en altres activitats (com el Sopar a la fresca). 

Per a què s'utilitzen els diners dels socis? 

- Organització festa inici de curs. 
- Compra de castanyes i beguda pels nens per la festa de la Castanyada. 
- Regal Cagatió i compra de torrons pels nens. 
- Regals de Reis per totes les classes. 
- Decoració de la festa de Carnestoltes i berenar. 
- Compra de vestuari i atrezzo de l'obra de teatre que representi l'AMPA. 
- Organització de tallers pels nens fora d'horari escolar. 
- Condicionament del pati (material pels nens). 
- Berenars per celebracions de l'escola dins l'horari escolar. 
- Organització festa de final de curs. 
- Altres activitats sobrevingudes que es poden organitzar durant el curs.
Cap comentari:

Publica un comentari