Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

diumenge, 12 de juny del 2016

VENDA DE LLIBRES CURS 2016-2017

Benvolgudes famílies, us volem informar que aquest any la venda de llibres serà directament des de l'AMPA, tal com havíem fet en anys anteriors. Aquest any hem modificat el tema del pagament dels llibres el qual es farà anticipadament, abans de fer la comanda a les editorials, amb un ingrés directe al compte de l'ampa ES39 0081 5494 2300 0113 6222, indicant curs i nom d'alumne. Aquest comprovant d'ingrés i full de comanda de llibres s'haurà de dipositar a la bústia de l'ampa la setmana del 13/06 al 21/06. Aquesta mateixa setmana hi haurà algun membre de l'ampa per recollir documentació o ingressos en horari de 9:00 a 9:15 o de 13:00 a 13:15.

En cas que hi hagi alguna família que per motius econòmics no pugui fer el pagament i ho vulgui fraccionar, agrairíem us passeu aquesta setmana pel despatx de direcció i demaneu un full per presentar a l'assistent social, i un cop omplert per serveis socials dipositar-lo directament a la bústia de l'ampa junt amb el full de comanda de llibres.

El full de comanda serà entregat a cada infant per tal que ompliu i marqueu les opcions desitjades, juntament amb el preu de la quota d'ampa que aquest any és de 20€ per família. També hem inclòs una quota obligatòria de robòtica dels cursos de P3 a 2n són de 5€ per alumne i la quota de reciclatge dels cursos de 3r a 6è són de 5€ per alumne (això obeeix al lloguer de llibres o material didàctic, és un llibre o material que no es compra, simplement es posa a disponibilitat de cada nen per seguir correctament l'assignatura). En cas de no voler ser soci de l'ampa l'import de la quota de robòtica o la de reciclatge s'incrementa a 15€ per alumne.

Els llibres els trobaran els alumnes el primer dia d'escola a la classe, el qual ja ho repartirà cada tutor, segons els llistats que AMPA els haurà facilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada