Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dimarts, 4 d’octubre de 2016

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 13/09/2016

S’explica el funcionament de l’AMPA als pares nous de l’escola.

La Comissió d’extraescolars presenta l’oferta d’extraescolars de tarda i migdia.

Es decideix fer una sola reunió mensual el primer DIMARTS de mes que sigui lectiu a les 21:00. Si es necessités reunió extra ja es convocaria.

El Javi presentarà pressupost a l’Ajuntament per posar estructura per fer ombra al pati dels petits. Tot i que ja sabem que l’Ajuntament ho té en ment així els ho anem recordant.

Torna a sortir el tema de la sortida dels nens de l’escola. Es pregunta per la possibilitat de recollir-los per la porta del camí del darrera del pati. Ara l’escola obre les dues portes de l’entrada principal. Deixem un temps per veure com funciona i si no ho veiem clar tornarem a treure tema en el Consell escolar.

La festa de benvinguda es farà el dissabte 8 d’octubre a les 17:00h. La Comissió de festes hi està treballant de valent. La temàtica serà la màgia i el circ. Hi haurà berenar pels nens i algun espectacle. Encara estant lligant coses. 

La Comissió de medi ambient està treballant en un projecte de reciclatge de gots. Proposen vendre gots a la festa i així no fer-ne servir els d’un sol ús. Es posaran d’acord les dues comissions junt amb la directiva per valorar pressupost.

Es fa una valoració positiva de la venda de llibres de text.

La Comissió de biblioteca ja ha parlat amb la Claudina que és la mestra encarregada de la biblioteca. Van tenir diverses idees i ara hi treballaran.

Es parla de fer un logo nou per samarretes i finalment es decideix que aquest curs encara utilitzarem les velles i durant aquest any farem el logo (que ho podrien fer els nens de l’escola) i fer samarretes noves de cara al curs vinent. S’ha de parlar amb Direcció si canviar logo escola o bé fer un logo de l’AMPA.

Des de comissió de festes diuen que passaran de nou proposta per participar en la festa de Carnestoltes perquè de moment no tenen interessats. Si no hi ha interessats en col·laborar per participar en la rua del poble no es farà ja que és una activitat que porta molta feina.

ASSISTENTS:

SARA SANZ, NURIA VALLVERDÚ, NOELIA SANCHEZ, OLGA BARRACHINA, ALBA JUANOLA, NURIA IBAÑEZ, XAVIER GRACIA, SUSANA PEREZ, SILVIA SANCHEZ, CRISTINA GOMEZ, CARMINA LOPEZ, ALBA MATÍAS, GEMMA BACH, JOSÉ ANTONIO ARJONA, JUDIT LARA I NÀDIA ASCÓN.

Cap comentari:

Publica un comentari