Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

divendres, 23 d’octubre del 2015

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 21/10/2015

FESTA BENVINGUDA

La Meritxell ja ha encarregat el berenar  . Ella mateixa treurà els diners del banc i ho pagarà (també se li demanarà si pot treure diners per tenir canvi a la paradeta de la festa).

La Núria comprarà  els sucs, els batuts de xocolata, gots, safates ,les llaunes de beguda pels pares i el gel.

A la festa es posarà paradeta de venta de samarretes, bosses, bufs i begudes fresques. També es vendrà loteria i es repartiran talonaris per qui en vulgui vendre. També es proposa aprofitar l’ ocasió per promocionar la colla de Gitanes Puigsoler exhibint l’estàndard i un mocador.

Amb Món d’Oci s’ha quedat a les 15 h a l’escola. Cal demanar a Direcció si hi haurà algú de l’escola per ajudar amb la part tècnica i per demanar les claus per poder entrar la furgoneta de l’empresa per descarregar.

FESTA CASTANYADA

La Concep s’encarrega de les castanyes (30 kg). Les portarà el dimecres i així dijous ja les poden deixar preparades amb el tall fet.

Cal demanar a Direcció si els nens els donem most, sucs….el que es decideixi ho comprarà la Núria. 

Aquesta setmana la Meritxell portarà el bidó per coure les castanyes a l’escola. La Núria ja ha portat la llenya.

El pare de la Susana vindrà a coure les castanyes a les 13:45. Necessitarà ajuda i ja hi ha gent que s’ha ofert.

Aquest any des de l’escola s’explicarà una història (s’encarrega el David, el professor de música) i ens han demanat col·laboració dels pares/mares per fer la representació. Hi ha voluntaris i ara cal concretar més amb el David (li preguntarà la Nàdia).

Hi ha dues mares que han comprat les disfresses de  castanyera. S’acorda que l’AMPA les pagui i que quedin ja a l’AMPA pels propers anys.

LOTERIA

Ja tenim la loteria preparada. Durant la festa de benvinguda se’n vendrà i es començarà a repartir talonaris per qui en vulgui vendre.

També es vendrà loteria i es repartirà talonaris a la oficina de l’AMPA en els següents horaris:
                       De Dilluns a Divendres : 9-9:15
                       Dimarts i Dijous: 15-15:15
                       Dilluns, dimarts, dimecres i divendres : 16:30-16:45

L’AMPA es quedarà un dècim.

La data màxima per retornar els diners dels talonaris venuts i de retornar el que no s’hagi venut serà el 30/11/2015.

ALTRES TEMES

La Meritxell ens ha facilitat els pressupostos del xandall amb el logo de l’escola però es considera car (uns 45 €) i es decideix no fer-ho.

Es parla de canviar el color de la samarreta de l’escola  i també de l’opció de canviar el logo (sobre aquest últim aspecte la Nàdia ho demanarà a Direcció…així que de moment també postposem canviar el color fins saber si es pot canviar logo o no).

Tornarem a informar als pares de l’existència d’una colla de GItanes de l’escola.

La Montse ens diu que el Niu ja té data perquè els tioners vagin a l’escola bressol.  Decidim començar a moure el tema dels tioners. L’Ana diu que cada any s’ha encarregat la Meritxell i que potser també ho podria fer aquest any. Hi estem d’acord i ella mateixa ja li demanarà.

Tenim accés a un programa de xerrades gratuïtes adreçades als pares que les ofereix una psicòloga. Decidim fer-ne alguna a l’escola i potser fer-la oberta a tots els pares de les altres escoles. Cal concretar amb Direcció.

ASSISTENTS


Núria Vallverdú / Susana Pérez / Judit Lara / Ana Colás / Concep Trulls / Noelia Sánchez /           Natàlia González / Nàdia Ascón / Montse Vendrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada