Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dimarts, 6 d’octubre del 2015

ACTA REUNIÓ AMPA PUIGSOLER 5/10/2015

El pare del Mario de P-4 ha proposat a l’escola la possibilitat que ell pinti les parets del pati d’infantil. La Direcció hi està d’acord i des de l’AMPA es costejarà la pintura. La Nàdia parlarà amb ell per saber què necesita i quan ho pot fer. Es parla de poder fer un taller un dissabte matí perquè també puguin col.laborar els nens però cal primer parlar amb la persona que ho farà.

S’informa de la situación amb la que estem amb la distribuidora del llibres i material. La Mireia va parlar amb ells divendres i van acordar que entre avui i demà arribaría tot el que tenen ( avui a les 15:00 no ha arribat). Ja han retornat 3000 € a l’AMPA en concepte de Quotes AMPA, diners i diners ingressats de mes. Falten uns 200-300 € que diuen que pagaran un cop ho tinguem tot.

La festa de benvinguda es farà el 24/10/2015 de 16’30 a 19’00 h. Finalment s’aprova que la organitzi Món d’Oci ( encara no disposem de la segona proposta de World of Party). El pressupost és de 730 € sense IVA i inclou 3 inflables amb monitors, circuit de Balanze bike amb monitor i jocs gegants amb monitor.També posen la música. Decidim disposar només de 2 inflables i estem a l’espera del nou pressupost. 

L’AMPA comprarà aigua, sucs i batuts de xocolata. 

LA bollería la comprarem a l’empresa ATRIAN ja que hi ha un pare de l’escola que hi treballa i ens ho porta. Encarregarem 2 caixes de donut normals, 2 de donuts de xocolata, 1 caixa de palmeretes i 1 de magdalenes. La Meritxell s’encarrega de contactar amb aquest pare . 

Durant la festa l’AMPA vendrà lotería, samarretes, motxilles i bufs. 

La Claudina ha demanat a l’AMPA si podríem donar a la seva classe una motxilla de l’escola per fer de maleta viatgera ja que la que teníen s’ha estripat. S’acorda de donar-li. 

El dia 30/10/2015 se celebra a l’escola la festa de la castanyada de 15 a 16:30. Es necesita: 
* Castanyeres 
* Persones per coure castanyes 
* Persones per tallar castanyes el 30/10 pel matí. 
* Bidó per coure els castanyes ( s’encarrega la Meritxell) 
* LLenya ( s’encarrega la Núria). 
* Castanyes ( s’encarrega la Nàdia). 
* Sucs , mosto i gots ( s’encarrega la Nuri). 
* Papers de diari ( s’encarrrega la Merche). 

A petició de les monitores del servei desperatdor s’han comprat algunes joguines per un valor de 23,97 €. La Merche i la Abi comenten si poden portar alguna joguina que ja no utilitzen a casa i diem que ho demanin a les monitores perquè valorin si són adients. 

Per últim es parla de la domiciliació dels rebuts dels cursets de piscina a les Piscines Municipals de Manresa amb les quals l’AMPA de l’escola té signat un conveni. Es va quedar que això no hauria de generar cap despesa a l’AMPA però ningú va adonar-se que al domiciliar-se els rebuts això generaria una despesa. El cost de girar un rebut és de 0.73 €…..hi ha 11 families amb fills que fan cursets ( són 15 nens però els rebuts es cobren junts en els germans)….i es cobra trimestralment ( 3 rebuts l’any) 
0.73 € x 11 families x 3 rebuts anuals = 24.09 € annuals. 

Després de discutir diferents opcions i fer votacions s’opta per deixar-ho tal com està aquest any i de cara al proper curs augmentar la quota de cada trimestre en 0.73 € a cada familia i així no generar cap despesa a l’AMPA. 


ASSISTENTS: 
Natalia / Jéssica / Merche / Judit / Vane / Ana / Abi / Núria / Meritxell / Mireia / Susana / Nàdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada