Presentació del nou bloc de l'AMPA de l'Escola Cal Soler

PRESENTACIÓ

Amb l'objectiu de fer arribar a TOTS els pares i mares la màxima informació possible sobre totes les activitats que l'AMPA desenvolupa a l'Escola hem creat un bloc que hem anomenat "Informatiu de l'AMPA".

Us animem a fer aportacions en forma de comentari de les diferents entrades que anem introduint.

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Escoles Obertes per la setmana blanca

Per a tots els pares i mares que esteu interessats en activitats per als vostres fills/es durant la setmana blanca que tindrà lloc a finals de febrer, us informem que l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet està preparant una oferta per cobrir aquests dies. Tant aviat com ens facin arribar la proposta us ho farem saber.

Des de l'AMPA Cal Soler NO organitzarem res ja que només 26 alumnes van manifestar el seu interès en què preparèssim casal per aquests dies i amb aquest número d'alumnes qualsevol opció seria molt cara. Dir-vos que des de l'AMPA hem insistit molt a l'Ajuntament perquè siguin ells qui ofereixin una alternativa per a tot el poble.

Dir-vos que les places seran limitades fins a un màxim de 100 alumnes. Per tant, els 26 alumnes que des de Cal Soler semblen estar interessats en el casal cal que estiguin molt i molt atents quan s'iniciï el procés d'inscripció que, segurament, serà gestionat directament per l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada